SPREKERS

2Mathijs-Bouman---(C)Speakers-Academy-Walter-Kallenbach-(1)

Wie is Mathijs Bouman

 

Mathijs Bouman is econoom en journalist. Hij is vaste columnist van Het Financieele Dagblad en redacteur/econoom bij Nieuwsuur.

De afgelopen jaren was hij regelmatig te zien bij RTL-Z, De Wereld Draait Door, Jinek en andere nieuws- en actualiteitenprogramma’s.

Mathijs Bouman schrijft graag over economie. Maar misschien vertelt hij er nog liever over. Al zo’n dertig jaar is Mathijs met de Nederlandse en internationale economie bezig, als docent, als wetenschapper, als beurscommentator, journalist, schrijver, en columnist. Twee ingrediënten brengt Mathijs in elk geval mee: harde feiten en een gezonde dosis humor.

Op het Arbeidsmarktevent zal hij het publiek meenemen naar de trends en feiten rondom de arbeidsmarkt en zijn visie op hoe je hier het best op in kan springen icm het gegeven dat work life steeds belangrijker wordt.

Wie is Raymon Geurts

 

Raymon Geurts heeft jarenlange ervaring in het organiseren vanuit het geluk voor klanten, medewerkers en financiers. Hij noemt dit gelukkige organisaties. Zijn inzicht in het zelfsturend vermogen van medewerkers werkt aanstekelijk.

Hij is oprichter van het adviesbureau Berckeley Square en is een gedreven en inspirerende organisatiecoach voor Raden van Bestuur en uitvoerende medewerkers. Raymon vertelt op interactieve wijze over zijn praktijkervaring in het begeleiden van gelukkige organisaties. In zijn verhaal legt hij verbanden met ons persoonlijk leven waar alles ‘vanzelf’ lijkt te gaan.

Op het Arbeidsmarktevent zal hij de trends bespreken die hij ziet, waarom de grenzen tussen werk en privé vervagen en hoe je daar als werkgever het best mee om kan gaan. Zodat je niet alleen hoogopgeleid talent aantrekt maar ook behoudt.

foto door: Martine van der Linden